Celebrity

Фреди Меркјури – животот на една легенда

Потврдено е дека документарниот филм за пејачот на групата Queen, ќе излезе на 25-ти август оваа година.

Во овој документарец ќе може да видиме и слушнеме соработки од Фреди Меркјури кои до сега не сме имале можност да ги слушнеме, а тука се дуетот со Род Стјуарт “Take Another Piece Of My Heart”, како и соработката со Мајк Џексон.

Документареот ќе ни прикаже и сцени од снимањата на бројни видео записи како што се “I Want To Break Free”, “I Want It All”, “Born To Love You”.

Напиши коментар