Celebrity

„Gangnam style“ – Најгледаниот клип на You Tube

Клипот за песната Gangnam style на јужнокорејскиот рапер PSY стана најгледаниот во целата историја на You Tube.

Клипот на ултра популарниот Пак Че Сан собрал 812 794 421 прегледувања.

Клипот бил качен пред околу 130 дена, но тоа не пречело да ја надмине популарноста на клипот  “Baby”, на Џастин Бибер кој пак се појави на You Tube пред повеќе од 2,5 години. Во просек  Gangnam style дневно собирал по 6,1 милиони прегледи.

Напиши коментар