Free zone

Гаражи со поглед

Модерните паркигн гаражи се дизајнирани од страна на Питер Кунз, а беа вградени на една страна од планината Хердерн, Швајцарија.

Пет коцки направени од бетон со голем стаклен прозорец нуди неверојатен поглед кога ќе го паркирате својот автомобил.

Garagenatelier in Herdern

Garages

Concrete Garage

Garagenatelier

Напиши коментар