Celebrity

Garbage со нов албум

Американската рок група  Garbage која го издаде својот петти албум во мај оваа година, работи на нов проект.

Вокалистката Шерли Менсон изјави дека членовите на групата размислуваат за работата што им предстои, но не од гледна точка на издавање нов албум, туку само за создавањето на нова музика.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sUS2W7aQthQ

Напиши коментар