Celebrity

Гласот на Џенифер Лоренс заменет?!

Иако како и тргнало на маладата актерка тешко е да се поверува,  очигледно постои нешто што Џенифер Лоренс не може да го направи.

Од студиото на нејзиниот најнов филм, „Куќа на крајот од улицата“, излезе видео во кое може да се види ликот што го токува Лоренс како пее свирејќи на гитара, но се покажало дека тоа сепак не го пее актерката.

Всушност, гласот кој се слуша на видеото е на пејачката Сара Рајни, пејачка која била дел од екипата што работела на филмската музика

Актерката дури и снимила песни за филмот, но на крајот се покажало дека подобро е гласот да биде заменет од професионалец.

 

Еве го видеото за кое станува збор:

Напиши коментар