Free zone

Го бакнале 118 жени во минута!

Еден украинец и многу жени го соборија Гинисовиот рекорд во брзнина на бакнување. Него успеале да го бакнат 118 женски усни. Погледнете како изгледало тоа:

Напиши коментар