Free zone

Големиот срам на министерот

Браво за министерот! Наместо да си смисли говор си го прочита говорот на Мајкл Даглас во “Американски претседател”.

Австралискиот министер за сообраќај се избрука пред очите на целата јавност. На говорот кој кој одржа во Националниот новинарски дом, министерот се обрати со говор кој некако беше познат за јавноста. И токму така, тој говор го одржа Мајкл Даглас во филмот “Американски претседател”, кој во Австралија бил емитуван на една телевизија неколку дена пред говорот на министерот.

Погледнето го излагањето на министерот:

 

Напиши коментар