Free zone

Хоризнотален туш

Инспириран од ова што го видов морав да го споделам со вас. Ова е неверојатно добар изум. Хоризонтален туш… додека вие лежите телото ви го галат нежни капки топла вода. И нормално, јас посакав да го имам, а вие?

 

Напиши коментар