Celebrity

И Ејми Вајнхаус како холограм

Таткото на Ејми Вајнхаус, Мич е пресреќен што може да ја врати на сцена својата ќерка барем на кратко.

На мојата ќерка музиката и беше пред се, и сигурен сум дека има луѓе кои ќе сакаат да ја видат повторно на сцената, дури и на ваков начин. Се додека они не ја заборават, таа ќе живее, изјавил Мич.

Меѓутоа, таткото изјавил и доза на страв од целата оваа ситуација бидејќи се плаши дека нема да може да издржи да ја гледа и слуша својата ќерка знаејќи дека ја нема повеќе.

Напиши коментар