Free zone

И платил за секс од еден час и се заљубил во неа

И од бордел се раѓаат врски, нека не ве чуди веќе ништо. Еве еден таков пример. Таа проститутка во еден бордел, а тој разочаран работник во градската управа.

И платил за секс од еден час, а потоа следел разговор, замислете интимен. И двајцата сфатиле дека имаат многу заеднички работи па сега и ќе се венчаат.

Мона, 34, се вработила како проститутка пред 4 години од радозналост, изјавила дека сакала да види како е да се биде проститутка. И по се изгледа и се бендисало па си останала во бизнисот. Но, Инго, 52, се појавил и сé променил.

Тој пак разочаран од разделбата со жена му, заминал да се утеши во бордел. Таму ја одбрал Мона. “Разговаравме долго после сексот за кој платив 100 евра, таа ме слушаше, зборуваше… и сфативме дека ние имаме многу заедники работи” изјавил Инго.

Мона пак вели дека нејзината газдарица имала право кога рекла “Кога ќе се заљубиш, проститутката ќе исчезне”.

 

Напиши коментар