Free zone

Има 70 години и конечно е спремна да ја изгуби невиноста

Таа има 70 години и е спремна да ја изгуби невиноста. Pam Shaw е кабаре пејачка која вели дека поради големите работни обврски не успеала да најде време за маж. Тоа била причината што таа комплетно го занемарила сексот.

Таа изјавила: Сега е вистинското време, јас сум подготвена да се обидам со вистинскиот маж. Моите стандарди се многу високи. Се надевам дека ќе најдам висок, црн и згоден милионер.

 

Напиши коментар