Free zone

Има ли подобро од убава жена, во убава кола ем на шипка?

Сакаме да ве прашаме нешто, но бараме од вас да размислите добро и да ни одговорите. Има ли нешто поубаво од убава кола и во неа убава жена?

Е верувале или не ИМА! Има! И тоа е убава  кола и убава жена која игра на стриптиз шипка. Невообичаено нели? Сега ќе видите како тоа изгледа.

Станува збор за еден вид на пронајдок, или креативно решение наречено Platinum Stage Hitch Pole. Ова единствената ваква платформа , која може да се закачи на секој еден  SUV или пикап. Платформата на која се наоѓа стриптиз шипката е метар на метар, и не зафаќа многу простор, а може да издржи тежина од 90кг.

За да си го дозволите сето ова потребни ви се 450 американски долари.

Какво му трябва на един мъж - жена, кола и здрав пилон

 

Напиши коментар