Free zone

Интересна анкета – дали гледате порно?

На ова прашање не знам колкумина од нас би биле искрени и би го дале вистинскиот одговор. За некои ова е сеуште табу тема, за некои сеуште тоа претставува проблем да се говори во јавноста. Но, не се сите луѓе исти. Оваа анкета ќе ви го подтврди тоа.

Анкетираните најпрво се претставуваат со име и презиме, а потоа им е поставено прашањето: “Дали гледате порно?”.

Веднаш потоа е смрзната сликата за да се види нивната реакција со лицето, а потоа ќе го слушнете и одговорот. Многу искрено, браво за анкетираните 🙂

Напиши коментар