Free zone

Интересни факти за мажите

Мажите не бараат девојки кои преубаво изгледаат, бараат уредни и претставителни девојки.

Кога мажот е свесен за својот добар изглед тоа значи дека тој нема се труди да ги поправа работите.

Мажите сакаат совети од девојки, а не од машки.

Мажите имаат повеќе проблеми од што жените може да забележат на нивното лице.

Мажите се ежат од реченицата “Мора да разговараме за нашата врска”.

Мажите навистина не донесуваат конечни одлуки.

Кога има собрано четири или повеќе мажи, тие дефинитивно зборуваат за спорт.

Мажите имаат силна страст за промени, но имаат слаба волја.

Мажите се помалку сентиментални од жените, тие никогаш не би гледале некој романтичен филм два пати, доброволно.

Напиши коментар