After Midnight

Интересни факти за жените кои не ги знаете !!!

Ви претставуваме интересни факти што или ќе Ве изненадат или ќе ги потврдат Вашите мислења или ставови за жените.

-94% од жените имале или планираат предбрачен секс

-Жените во просек заработуваат 80% од доходот на мажите

-Жените, во просек, тврдат дека се позадоволни од мажите со својот живот или успех

-На жените им е почесто ладно, бидејќи имаат помала мускулна маса и помала топлина на телото.

-Кога станува збор за сообраќајните несреќи, жените се подобри шофери од мажите

-Жените  просечно имаат 11 партнери во животот

– Просечна бројка на секс неделно:

5 пати или помалку:  94%

6-9 пати:  5%

10 или повеќе пати: 2%

Просечно: 2,3 пати

– Колку се здебелуваат  со текот на годините:

Во триесеттите: + 5,6 килограми

Во четириесеттите: + 1, 45 килограми

Во педесеттите: +2,8 килограми

Во шеесеттите: -3,5 килограми

Напиши коментар