Free zone

Избран е најубавиот задник на светот

Карен Дел Кастиљо од Колумбија е победничката на овогодинешниот избор на најубав задник. Традиционалниот избор “Miss Reef”  на кој учествуваа натпреварувачки со преубави газиња се одржа во Чиле изминатиот викенд. Карен успеа да ги победи останатите 12 кандидатки и тоа сосема заслужено. Погледнете:

Напиши коментар