After Midnight

Каде се кријат најзгодните мажи на светот???

Кои градови во светот ги кријат најзгодните мажи? Одговорот на тоа прашање го понуди магазинот Travelers Digest кој состави листа на десет градови во кои живеат најпосакуваните мажи.

Travelers Digest понуди листа на 10 градови со најсекси фраери, иако не е даден детален опис за критериумите преку кои биле избрани градовите. Едноставно од магазинот објавиле дека во ова истражување главен збор имале жените.

Меѓу градовите кои се најдоа на секси листата се Тел Авив, Милано, Берлин, Сиднеј, Мадрид, Буенос Аиред, Лисабон, Амстердам, Стокхолм и секако Њујорк.

Затоа, доколку сте во потрага по сродна душа, ви советуваме да ги спакувате куферите и да заминете на патување во еден од градови на листата.

Напиши коментар