Celebrity

Кајли Миног во лезбејски сцени

Австралиската пејачка наскоро ќе ја видиме на големото платно и тоа во улога на лезбејка. Кајли ја доби главната улога во хорор филмот “Jack and Diane”, каде улога има и внуката на Елвис Присли, Рајли Кио.

Тие двете во приказната на филмот се во страсна врска, каде секој слободен миг го користат за страсни бакнежи. Шармот на  Diane полека почнува да го отвара срцето на психички нестабилната Jack,  но кога таа ќе забележеи дека Diane полека почнува да навлегува во нејзиниот живот ќе сака да ја избегне и тоа на најбрутален начин. Физички повреди и и сцени со самоказнување се дел од оваа приказна.

Напиши коментар