Free zone

Како да го придобиеме женското срце?

Колку и да звучи досадно и патетично, жените паѓаат на букет цвеќе. Ако сакате на најбрз начин да дојдете до женското срце треба да им дадете цвеќе. Цветот ги асоцира на романтика.

Едно британско истражување докажало дека жената е многу помирна и помека со мажот кога во домот има цвеќе.

Еден цвет е мал трошок а резултатот кој ќе го добиете ќе биде голем. Затоа ако сакате да освоите некоја жена покажете и мал знак на романтика, таа ќе падне на тоа.

Напиши коментар