After Midnight

Како да ве приметат жените

Стручњаците за машко-женските односи велат дека мажите треба да исполнат пет супер важни правила за да бидат забележани од страна на жените.

Еве ја листата на работи кои ќе ве направат супер заводник

За почеток е важна самодовербата. Морате да верувате во себе, во својата способност и тоа нормално да знаете да го покажете.

Потоа мора да бидете таинствени. Не кажувајте се за себе, оставете простор таа да се заинтересира за вас. Таинственоста и мистериозноста се привлечни за секоја жена.

Патот до женското срце води преку насмевката. Ако успеете да ја расположите вие сте завршиле пола работа. Особено ако таа е во депресивен и лош период.

Мали знаци на внимание се шлаг на тортата. Секоја жена бара внимание. Не мора тоа да се подароци, многу мажи вниманието го поврзуваат со подароците.

Бидете свој, нормален, опуштен и друштвен.

 

Напиши коментар