Free zone

Како да задоволиш жена???

За жената да биде среќна со Вас, мора да бидете:

1. Пријател

2. Психолог

3. Љубовник

4. Брат

5. Татко

6. Наставник

7. Едукатор

8. Готвач

9. Ѕидар

10. Водоводџија

11. Механичар

12. Декоратор на внатрешен простор

13. Стилист

14. Сексолог

15. Гинеколог

16. Читател на мисли (и желби)

17. Психијатар

18. Терапевт

19. Дрзок

20. Организиран

21. Добар татко

22. Чистач

23. Симпатичен

24. Спортист

25. Учтив

26. Подготвен

27. Интелигентен

28. Полн со фантазија

29. Креативен

30. Моќен

31. Со целосно разбирање

32. Толерантен

33. Внимателни

34. Амбициозен

35. Способен

36. Храбар

37. Одлучен

38. Сигурен

39. Попустлив

40. Загрижен

41. Полн со комплименти

42. Пртнер за шопинг

43. Да не прави проблеми

44. Многу богат

45. Да не гледа во други женски

 

Исто така, мажот мора да внимава:

46. Да не биде љубоморен, но не и незаинтересиран

47. Мора да се согласува со своето семејство, но не смее да им посветува премногу време

48. Да и даде слобода, но не и целосно да крене раце од неа

Од сето ова многу е важно:

49. Да не ги заборави следниве датуми:

-венчавката, веридбата, првиот бакнеж…

-диплома

-нејзините години

-нејзиниот роденден

-роденденот на нејзината најдобра пријателка (но, не и преголема заинтересираност)

За жал ако ги почитувате сите овие правила, не може да се гарантира 100% дали таа ќе биде вистински среќна, бидејќи лесно може да се почувствува поплавена во животот со комплетно совршенство, кое ја гуши и затоа би можела да побегне со првиот “користољубив-луд-кретенско-сладок-идиот”, кој ќе го сретне!

Веројатно затоа Бог рекол: ”Сакај ја…”,

а никогаш не споменал: “Разбери ја…”.

Напиши коментар