After Midnight

Како да знаете дека сте добра во кревет ???

Убаво е кога Ви даваат до знаење дека добро сте ја завршиле работата која сте ја работеле. Истот така еден добар комплимент е добредојден и кога станува збор за сексот. Но се поставува прашањето како ќе знаете дека сте „добра“ во креветот доколку до сега никој не Ви го кажал тоа???

Многу едноставно…

Неговите телесни знаци ќе Ви дадат одговор и без тој да каже збор!!!

Ваше е да читате помеѓу редови!!!

Стискање на рацете и нозете

Физичкиот знак кои открива дека мажот е во потполна екстаза е стискањето на Вашите нозе и раце. Кога ќе забележите дека тој тоа го прави, бидете задоволна со себе, тоа му помага да го одложи врвот на екстазата. Зошто ??? Сака подолго да ужива во тоа што го нудите !!! Очигледно тоа што му го правите – делува !!!

Втора рунда

Доколку сте „добра“ во креветот, тој нема да знае за доста !!! Самата помисла на Вас кај него за секунда ќе се претвори во сексуална потреба !!! Доколку забележите дека по една рунда веднаш е спремен за втора, дајте си самите признание дека сте неприкосновена кралица на моментот !!!

Флерт кој не престанува

Доколку по сексот, тој понатаму продолжува да флертува со Вас, значи дека размислува за Вашите стравствени моќи. Сигурни знаци дека тотално е „попален“ по вас се СМС пораките и ситните „боцкања“ … Тој сака уште, не му бевте „доволна“ !!! Слободно бидете самоуверени дека ужива во тоа што го правите !!!

Двојно задоволсто

За танго се потребни двајца !!! Доколку уживавте во сексот, голема е веројатноста дека и тој уживал. Важи и спротивното… доколку Вам ви беше просечно и тој така се чувствувал. Затоа препуштете се на уживањето и ако навистина биде така – честитајте си себеси но и нему дај те му по некој добар комплимент.

Нови пози

Доколку тој Ви предлага да пробате нови пози, можете да бидете сигурно дека сте го импресионирале со се што до сега сте правеле. Тоа него го охрабрува и му дава знак дека сте спремни за нови облици на уживање.  Доколку неговите предлози Ви се допаѓаат, уживајте, доколку не тогаш одбиј те ги. Се на се, Вие со сигурност правите нешто многу добро, затоа тој со Вас сака да искуси нови сексуални задоволства!!!

Отворено признание

Доколку машко Ви каже дека сте биле „добра“ во креветот, верувајте му. Доколку не го мисли тоа не би го ни кажал. Тој ви праќа скриена порака, која  накратко изгледа вака … продолжи вака бидејќи тоа што го правиш е феноменално !!!

Напиши коментар