After Midnight

Како изгледа совршената жена во очите на мажот?

Според последната студија спроведена во Англија, мажите ги сакаат повеќе жените со облини. Бринетите имаат сериозна предност пред блондинките.

Уште нешто, 75% од анкетираните се убедени дека најпривлечниот атрибут кај жената е нејзината убава широка насмевка. Најважниот квалитет пак бил способноста добро да готви. Мажите биле исто така многу загрижени за минатото на жената до себе – особено важен бил бројот на нејзините бивши партнери.

Жените исто така одговориле на истите прашања од анкетата, но нивните приоритети биле сосема различни. За нив не било важно колку срца скршил дотичниот маж, но пак многу се интересирале од неговиот општествен статус. Малку комично звучи, но најмногу поени добил насмеаниот лекар со волнен џемпер кој секогаш е спремен да плати вечера во добар ресторан и се однесува како џенталмен.

Напиши коментар