Free zone

Како поминува времето…:)))

Староста е чудна работа, колку што животот може да ти пружи толку староста може да ти одземе. Еве и доказ за тоа.

Кога староста ќе стапи на сила воопшто не е убаво 🙂

 

Напиши коментар