Celebrity

Како Стоунси се гаѓаат со храна :)

Снимката на членовите на легендарната група „Rolling Stones“ потекнува од далечната 1968 година и само пред неколку дена се нашла на интернет достапна за преглед на сите нивни фанови.

На снимката се гледа како дечките од бендот се забавуваат на еден настан откако почнале да се гаѓаат со храна. Тие седат на една маса и одеднаш почнуваат да фрлаат со сѐ што ќе им дојде при рака.

Дефинитивно добро се забавувале и уживале во почетокот на својата слава. На ова видео моежете да погледнете како тоа изгледа:

Напиши коментар