After Midnight

Како за 30 дена да најдете дечко?!

Со едноставни совети кои ви ги презентираме за денес, дознајте како , каде и кога да си пронајдете дечко во рок од 30 дена…

 

  1. Распрашајте ги своите пријатели дали познаваат некој сингл дечко. Иако таквата отвореност можеби ќе ви звучи чудно, барем ќе бидете сигурни дека нема да ви препорачаат некое лошо момче.
  2. Прифатете ја мантрата “Немам што да изгубам”, Иако оваа изрека повеќе е нешто како клише, сетете се на храбрите девојки кои секогаш ги зграбуваат најдобрите момци.
  3. Вашиот поглд е клучот за се – Со лабаво наведнатаа глава од страна , погледнете нагоре низ сензуална насмевка. Оваа поза им покажува на момчињата дека е ОК, да ви пријдат и верувајте ми, делува!
  4. Мажите се плашат од големите женски друштва, затоа упатете се во друштво, со најмногу уште 2 другарки. Кога ќе го забележите тој кој ви се допаѓа издвојте се од пријателите и скенирајте ја просторијата. Кога ќе влезе во вашиот видокруг, испратете му го ОНОЈ поглед. На тој начин ќе го повикате, буквално да ви пријде.
  5. Со заводлив говор на телото распостелете ја мрежата и продрете со насмевка на секој добар тип кој ќе ви се доближи…
  6. Во теретана доаѓајте нешто порано, за да завземете место, покрај згодниот, од кој покасно ќе побарате приватен тренинг.
  7. Знаете, оние мејлови, кои колегите ви ги испраќаат за собири и дружења? Хм, па слободно, одговорете на еден.
  8. Наместо ручек на затворено, прошетајте до центар на градот. Кога ќе забележите згодно момче во кафич или на клупа во паркот седнете во негова близина и започнете неофициална конверзација за храната или за тоа што работите во животот…
  9. Придружете с во група во која директно ќе соработувате со машки, можеби во некој спортски клуб или во некоја непрофитна организација.
  10. Пратењето на вашиот бивш, на Facebook, заврчува веднаш. Наместо тоа , подобро, побарајте си момче во кое сте биле вљубени во средно училиште. Пратете им порака дека случајно сте ги затекнале на интернет, и дека не можете да верувате колку се промениле, на подобро, се разбира…

 

 

Напиши коментар