Free zone

Каков фејзбук фраер си?

ДЕМНАЧ – ниту коментира, ниту постира, но се чита…
– ХИЕНА – ништо паметно не кажува и на се коментира со “хахаха” и “хехе, јако”…
– ПОПУЛАРЕН – има 4.567 пријатели, чисто онака колку да се рече…
– ГЕЈМЕР – игра по цел ден Mafia Wars, Cittzvile, Farm, Top 11…
– ПРОРОК – на секој пост и на секој коментар мора да го спомне Бог…
– КРАДЕЦ – Краде се…секој статус, секоја слика…
– КОЛЕКЦИОНЕР – ништо не постира, туку лајкува рендом групи, настани, страни…
– ПРОМОТЕР – секогаш праќа покани за настани и групи и на крај ги игнорирате…
– ЛАЈКЕР – лајкнува се…буквално…
– ХЕЈТЕР – секој пост е поздрав до некого кого го мрази…
– УТКО – се обидува да биде смешен, но џабе му е…
– УТРИНСКИ ДНЕВНИК – првиот кој пишува ”Добро утро”.

Напиши коментар