After Midnight

Каков секс сакаат мажите и што им е потребно од партнерката?

Односите помеѓу мажот и жената, одсекогаш биле вистинска мистерија, а посебно делот кој се однесува на сексот. Затоа со години се вршат бројни истражувања за најпосле да се дознае кои се најскриените сексуални желби, кои посилниот пол воглавно не и ги открива на партнеркаа. Боза, ви ги набројува следниве:

 • Мажите уживаат во долгите и влажни бакнежи.
 • Повеќе од половина обожаваат кога девојката ќе ги фати по меѓуножјето.
 • Едно од подобрите доживувања за припадниците на појакиот пол е оној кога жената ги трие своите гради од неговите.
 • Многу мажи сакаат кога жената им ги грицка, или лиже брадавиците.
 • Повеќе од половина мажи сакаат да испробаат секс во тројка.
 • Мажите сакаат да имаат секс на места каде што можат да бидат фатени, затоа што тоа многу ги возбудува.
 • Повеќето мажи , скаат да го снимаат меѓусебниот сексуален чин со партнерката.
 • Скоро половина мажи сакаат играње на игри и улоги во сексот.
 • Тие обожаваат кога жената во текот на сексуалниот чин им  зборува “ прљави зборови”.
 • Голем број на мажи  изјавиле дека сакаат утрински секс.
 • Повеќето од нив уживаат во секс под туш.
 • Скоро секој маж, сонува за тоа, жената да го дочека гола, кога ќе се врати од работа.
 • За припадниците на посилниот пол, посебно задоволство, претставува сексот во автомобил.
 • Околу 80% од мажите изјавиле дека сакаат да заспијат после секс.
 • Идеалниот однос според мажите, трае околу половина час.
 • Појакиот пол, се возбудува кога жената иницира секс.
 • Мажите, сакаат да слушнат кога жената им вели дека се најдобри во креветот.
 • Скоро 70% од мажите обожаваат кога жената со прст им го допира анусот.
 • Повеќето од мажите се палат кога жената ги гледа право в очи, во текот на оралниот секс.
 • Повеќето од половината мажи сакаат нивната партерка да се согласи на анален секс.

 

 

 

 

Напиши коментар