After Midnight

Каква му е чинијата таков е на дело

Ако сакате да дознаете нешто повеќе за него, за тоа каков е во кревет само погледнете во неговата чинија.

Обожава кисело

Станува збор за човек кој ужива во се што е необично и има посебна сензација. Тој е лојален, и е еден од мажите кои прифаќаат обврски и тоа до крајот.Алергичен е на конфликт, па затоа со него никогаш нема да имате големи потреси.

Обожава солено

Тој има постојано потреба од големо друштво покрај себе. Не сака да заспива сам, па често си „прибира„ некоја во креветот.

Обожава слатко

Мажот кој ги обожава слатките сака да има посебен третман за него, неговата партнерка. Секогаш сака да се сложувате со неговото мислење  и не поднесува порази и несогласувања. Тој е роден победник во сите сегменти на љубовта.

Обожава зачинето

Зачинетата храна ги стимулира нервните завршетоци. Таа енергија предизвикува потреба да се менува нешто постојано и да се влегува во луди авантури. Ако вие дами со него сте спремни да влезете и во оган и во вода, изберете го овој човек.

Напиши коментар