After Midnight

Какви сексуални навики има просечната жена ???

Секој се запрашува колку секс е нормално … Кај некои луѓе прашањата за зачестеноста на сексуалните односи заземаат повеќе време, а факт е дека нема одговор за ова прашање…некој сака повеќе, а на некого му е доволно само еднаш месечно…Ви ги претставуваме вообичаените женски сексуални навики.

ЛИСИЦИ

Според истражувањето  на “The Playboy Redar Sex Survey”, околу 20% од жените сакаат малку погруб секс: грицкање, лисици и врзување, што е 5 % повеќе од она што го преферираат мажите.

МИСЛАТ И НЕ МИСЛАТ

Околу 20 % од жените мислат на секс повеќе пати дневно, а до тие резултати дошле истражувачите од  Универзитетот Chicago Press. Истото истражување покажува дека 15% од жените мислат на секс само еднаш месечно.

НЕВИНОСТ

Просечната жена губи невиност на 17 години.

КОНТРАЦЕПЦИЈА

Околу 30 % од жените на запад користат контрацептивни пилули како заштита од несакана бременост.

ФИЛМОВИ ЗА ВОЗРАСНИ

Според истражувањата на “Sexuality & Culture”, околу 11% од жените сакаат да гледаат порно филмови.

НЕВЕРНОСТ

Една од пет жени ќе го изневери својот партнер за време на бракот.

ОРГАЗАМ

Во текот на последните години, околу 10% од жените практикуваат анален секс. Жените почесто доживуваат оргазам кога се самозадоволуваат отколку при секс со нивниот сексуален партнер.

Напиши коментар