Free zone

Канцелариите на Google во Лондон

Кога станува збор за новото седиште во Лондон на интернет гигантот Google тој реши да ја регуртира една од водечките компании за дизајн и архитектура, Пенсон.

За да биде персоналот среќен и креативен, тие направија простории за се и сешто.

Погледнете како изгледаат:

 

Напиши коментар