Celebrity

Kanye West премиерно го прикажа својот филм!

На една плажа во Кан бил подигнат шатор во облик на пирамида во кој 200 одбрани гости присуствувале на светската премиера на краткиот филм „Cruel Summer“ дело на Kanye West. Филмот е снимен во престолнината на Катар, Доха, а главните улоги им се доверени на либанската актерка Razane Jammal и Палестинецот Ali Suliman.

Филмот говори за еден крадец на автомобили, кој сретнува една мистериозна и слепа Арапка. Единствениот начин да добие дозвола од нејзиниот татко да се ожени со неа е да ѝ помогне да прогледа.

Остварувањето било прикажано на 7 екрани истовремено, а еве зошто:

–          Луѓето секогаш ги проверуваат пораките на телефон додека се во кино или на кошаркарски натпревар, тоа е поради количината на информации кои денес ги добиваме од сите страни, – изјавил режисерот West.

Помеѓу избраните гости се нашле Jay Z, Kim Kardashian, како и актерите од филмот.

Напиши коментар