After Midnight

Кажи ми што пие, ќе ти кажам каков е

Ако ти се допаѓа, а не знаеш многу за него, обиди се да дознаеш преку неговата омилена пијачка.

Пиво

Брз, импулсивен и спремен да превземе ризик. Лесно може да стане авторитет во околината, а при тоа околината многу лесно го прифаќа. За светлото пиво велат дека е пијалок за едноставни луѓе.

Вино

Мудар, зрел, и организиран на работа. Не превзема ризици. Одмерен и практичен.

Џин

Реалистично гледа на животот, ја цени удобноста и сигурноста. Го сака семејството и фамилијарниот живот.

Виски

Сака за него да мислат дека е алфа маж. Анализира и лесно проценува. Важно му е што другите мислат, па често знае и да дава погрешна слика за себе.

Текила

Слободен дух, лесно достапен, го има секаде, сака да се забавува. Овој тип на мажи сакаат кога жената им приоѓа.

 

Напиши коментар