Free zone

Кендис Свенепол некогаш и сега

Кендис Свенепол е една од најплатенитеи најбараните модели во моментов. Таа е заштитно лице на Викториа Сикрет, и сосема заслужено си ја носи таа титула. Дали некогаш сте виделе како изгледала некогаш Кендис?

Во 1998 година таа била бринета до облини, а денес е блондинка која е на работ на анорексијата. Погледнете како се развиваше Кендис.

Напиши коментар