Celebrity

Кети Пери како девојка на Фреди Меркјури

Улогата на Фреди Меркјури му припадна на актерот Саша Барон Коен, а неговата девојка Мари Остин , наводно ќе ја толкува Кети Пери.

Фреди бил во врска со Мари шест години, се додека не признал дека е бисексуалец. Иако ја прекинале врската тие сепак оставале во пријателски однос. Фреди често ја нарекувал како своја званична жена.

Таа била со него и во тешките моменти, кога тој се борел со хив, се до 1991 година кога починал на своја 45 годишна возраст.

Филмот би требало да почне да се снима следната година.

Напиши коментар