Free zone

Ким Кардашијан – наслов нема потреба :)

Не поминува ден без таа да објави фотка на Твитер за нејзините секојдневни случувања, и нормално сé тоа само за фановите. Но, нема да и замериме за тоа, ниту за шминката и фризурата со која оди во базен… Ќе ве оставиме да уживате во нејзините облини 🙂

Напиши коментар