Celebrity

Кинеската кралица ја затвори Параолимпијадата! Ријана и Колдплеј го имаа главниот збор

Ријана беше задолжена за забавата на затварањето на Параолимпијадата. Таа настапи со неколку свои песни, а ја изведоа и Princess Of China, заедно со Колдплеј. Исто така и тие имаа простор да изведат неколку нумери.

На манифестацијата се појави и Џеј Зи, кој со Ријана ја отепа Run This Town.

Ова се неколку фотографии кои ќе ви ја доловат атмосверата кои ја направија овие музичари:

Напиши коментар