Celebrity

Kirsten Steward ќе глуми во филмот на мајка си :)

Ѕвездата од филмот „Самрак“ Kristen Steward ќе добие помала улога во режисерското деби на својата мајка.

Австралијанката Jules Mann – Steward ќе режира една затворска драма, а нејзината веќе добро позната ќерка дури и со мала улога се очекува да даде голем придонес кон атрактивноста и популарноста на филмот.

Kristen ќе ја игра улогата на секретарката Karen. На почетокот се дисутирало за поглавна улога, но и на двете им било јасно дека тоа е веќе „судир на интереси“.

Инаку, и постариот брат на актерката ќе го доживее своето актерско деби во овој филм, а филмот со наслов „К-11“ треба да биде снимен до крајот на оваа година.

Напиши коментар