Free zone

Ќе имам Ламборџини па што сака нека биде! Ако треба и од снег ќе си го направам

Снегот ме асоцира на правење снешко, а мислам дека тоа е така кај повеќето од нас. Но, некои имаат поголема фантазија па им текна дека може да направат и нешто друго од снегот.

Елмедин Авдибасиќ од Босна си направи Ламборџини во природна големина. Автомобилот е направен според вистинските димензии и уште да можеше да си го запали и да бега:)

Напиши коментар