After Midnight

Кога е жената вистински среќна?!

Сакате да направите една жена вистински среќна? Не е толку тешко колку што мислите. Но се уште има мажи кои незнаат како да го направат тоа. Мажи, за да ви бидеме од полза, направивме еден краток список како да ја направите среќна и сега немате никакво извинување…

Испрати и мила смс порака во ноќта, за да може да се разбуди со насмевка на лицето;

Купувајте и убави работи – не е неопходно да бидат скапи, важно е да ја израдувате;

Уверете се дека таа знае дека се плашите да не ја загубите;

Однесувајте се со неа кога сте со пријатели, на истиот начин како кога сте сами;

Бидете со неа секогаш кога таа има потреба од вас;

Таа нека ви биде приоритет, а не опција;

Респектирај ја како и нејзиното семејство, пријатели и морални принципи;

Подржувајте ги нејзините амбиции и сакајте ги нејзините недостатоци

Отидете на место преполно со искушенија и притоа останете и верен;

Натерај ја да се чуствува како да е единствената жена на светот;

Борете се за неа кога таа е готова да се откаже и држете ја најсилно кога таа е најслаба;

Поставете нејзина или заедничка слика на телефонот или профилот за да знае дека постојано мислиш на неа;

Вети и дека секогаш ќе бидеш тука за неа и дека никогаш нема да ја оставиш и исполни го тоа…

1 Коментар

  1. Ова е горе – долу така. Но мислам дека баш овие машки кои се однесуваат вака, на крај ги изневеруваат своите девојки или жени. Многу џентлмен не е на арно! Човек со две лица!

Напиши коментар