Free zone

Кога ќе загусти:)))

Дали ова може да се случи само на баксуз жена и тоа пред камера? Погледнете го ова видео, со кое водителката стана права интернет ѕвезда. Таа во текот на своето интервју осетила силни болки во стомакот, помислила дека ќе помине, но не било баш така. Погледнете како е кога ќе загусти пред уклучени камери

Напиши коментар