Free zone

Кога нашите автобуси би биле вакви…:)))

Имаме нови автобуси, но секогаш може да биде подобро. На пример кога нашите автобусиби биле вакви мислам дека нема да има маж кој ќе посака да се вози сам во автомобил, или уште пострашно да се вози со партнерката која во текот на патувањето ќе суфлира за начинот за возење, ќе дава забелешки за секој, ќе не потсетува за нашите обврски во текот на денот…

Сакаме вакви автобуси и кај нас…:)

Напиши коментар