Free zone

Кога се враќаш дома?:))))

Е на ова прашање мажи треба да внимавате каков одговор ќе дадете, особено ако е поставено од страна на вашата партнерка.

Секое трпение и има своја граница, а таа се надминува со секоја минута плус. Еве на што се спремни жените:

Напиши коментар