Celebrity

Кога Твити и Силвестер се сакаат :)

Иако многумина тврдат дека мачките и птиците се смртни непријатели, оваа фотографија ќе ви го докаже сосема спротивното…

Сетете се дека мачорот Силвестер и неговата опсесија да го изеде за појадок Твити беше приказната со која пораснавме. Еден од нашите омилени цртани.

Фотографијата која ние ви ја прикажуваме ќе ви покаже дека мачките можат да бидет пријатели со малите пердувести животинчиња. Овие две животни заедно јадат, спијат и никогаш не се делат. Верувале или не и тоа е можно. Уверете се и сами како оваа мачка и ова пиле заедно уживаат во секојдневието.

Напиши коментар