After Midnight

Кога жените би биле мажи, а мажите жени…дел 2

Неодамна можевте да видите што се случува кога ќе ги заменат улогите при запознавањето. Овој втор дел е посветен на интимните односи…

Во првиот дел, мажите и жените ги заменија улогите во барот. Жените „зјапаа“ во машкото деколте, а мажите правеа „ пазар“. Уредникот Џеј Диаз, овој пат ги стави момците и девојките во малку поинаква ситуација, при која стапуваат во интимни односи или се на праг да стапат.

Погледнете што се случува кога ќе се променат местата, кога станува збор за купување, однесување во тоалет, во кревет, на улица, во кино и на други место каде што може да дојде до машко- женски неспоразум и кога ќе го доловите психолошкиот ефект едноставно… бидете искрени !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W6xKhth3K8Q

Напиши коментар