After Midnight

Кога жените би биле мажи, а мажите жени…

Како би било кога односите меѓу двата пола  би се свртеле наопаку и кога улогите би се замениле ?

Девојки кои го коментираат „ деколтето“ кај мажите…мажи кои „прават пазар“ кога девојките ќе ги повикаат во нивните домови на партија секс и уште 300 чуда…

Независниот уредник Џеј Дијаз одлучи да се направи психолошка експеримент- игра со тоа што ќе се создаде ситуација во бар, а момците и девојките тотално ќе ги променат нивните карактеристики. Всушност, не толку карактеристики колку што…реплики…

И…ете што се случува …

Напиши коментар