Free zone

Кој вика дека големината не е важна?

Многу пати до сега се зборувало за големината на машката гордост, колку е таа важна. Иако постојат многу стории со кои се докажува дека таа не е важна, јас мислам дека сепак големината е мнооогу важна. А ќе ви го докажам тоа со едно видео.

Овој дечко успеа да направи права збрка на плажа со лажно зголемување на својата гордост. Погледнете како девојките и жените одреагираа на тоа. Некои се обидоа да се уверат дали е вистински, некои пак толку се занесоа што не им беше пријатно кога дознаа дека се снима 🙂

Напиши коментар