Free zone

Костимите за капење низ годините! Ние живееме во вистинската ера дефинитивно:)

Мали бикини кои повеќе откриваат отколку што покриваат не се типични за минатото. Девојките на плажа не изгледале секси како што денес изгледаат. Еволуцијата на костимот за капење може со право да кажеме дека има правилна насока.

Од она што може да се види, од 50-те години па навака жената почнува да го покажува својот сексипил.

Погледнете како се развивало денешното секси бикини:

1908 година – само облека

 

1920 година

 

1930 година

 

1940

 

1950 година

 

1960 година

 

1980 година

 

1990 година

 

2000 – та година

 

Напиши коментар