Celebrity

Леона Луис спрема албум по рецептот на Адел

Додека Адел е на трудничко боледување, продуцентот кој стои зад сите нејзини успешни песни ќе го спрема албумот на Леона Луис.

Леона Луис се реши да ангажира тим од најдобри музичари за нејзиниот нов албум. Со таа цел таа го ангажирала Фрејсер, продуцентот кој стои зад наголемите хитови на Адел: Rolling in the deep и  Set fire to the rain.

По албумот “Echo” кој не помина баш најдобро, Леона ја одбира вистинската екипа за вистински да се врати на сцената и да котира повторно на првото место на сите светски музички топ листи.

Напиши коментар