Free zone

Лифт за најхрабрите

Ова е креативната страна на илузијата, покажана во лифтот во еден шопинг центар во Лондон.

Кога вратите од лифтот се отвараат да направиш чекор кон лифтот е храброст. 3Д илузиите ги плашат луѓето да се качат во лифтот. На прв поглед подот не постои, како да е скршен и како да го гледате дното. Погледнете како изгледа овој лифт на стравот

Напиши коментар